Mijl Op Zeven maakt eerste 4 namen bekend!

Na drie uitverkochte edities, vindt op donderdag 21 mei voor de vierde keer het festival Mijl op Zeven plaats. Met zonnige roots, bluegrass, country en americana verandert de picknickweide bij Buitencentrum De Pelen in Ospeldijk op Hemelvaartsdag voor een dag in het zuiden van de VS. Vanochtend zijn de eerste vier namen bekendgemaakt waaronder headliner Hackensaw Boys.

De rest van het lijstje wordt aangevuld door de Nederlandse singer-songwriter en voormalig 3FM Serious talent Mattanja Joy Bradley, het nieuwe project van Maison Du Malheur frontman Jeroen Mesker Jay Roon & The Loose Ends en het Haagse stringband trio Sweet Joe Pye.

Hoewel Mijl Op Zeven pas voor het vierde jaar plaatsvindt, kan het al terugkijkend op drie uitverkochte edities met klinkende nationale en internationale namen als de Whitney Rose, Pert’ Near Sandstone, Dawn Brothers, Rob Heron & The Tea Pad Orchestra en The Yawpers. De combinatie natuur en muziek blijkt elk jaar weer een gouden greep en het recept voor een geweldige festivaldag in het natuurgebied ‘De Groote Peel’.

Het Buitencentrum ‘De Pelen’ van Staatsbosbeheer ligt bij de ingang van De Groote Peel aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Het festivalterrein is op de fraaie picknickweide (achterzijde) van het Buitencentrum. Kaartjes kosten € 20,- en zijn online te bestellen via: http://bit.ly/MOZ2020. Een deel van de kaartverkoop opbrengt gaat naar het Buitencentrum De Pelen ten behoeve van natuureducatie.
Kijk op de Facebook pagina van Mijl Op Zeven of op www.staatsbosbeheer.nl/depelen voor meer informatie.

Mijl Op Zeven
Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15 , Ospeldijk
21 mei 2020


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.