Philip Sayce - Lady Love Divine [Official Audio]

 
Rock- en bluesgitarist, zanger en songwriter Philip Sayce is verheugd de release aan te kondigen van zijn nieuwe single, “Lady Love Divine”. Dit nummer is de tweede single van zijn langverwachte nieuwe album, The Wolves are Coming (Atomic Gemini / Forty Below Records), en wordt uitgebracht op vrijdag 23 februari 2024.

“Lady Love Divine” onderzoekt het licht in contrast met de duisternis op het nieuwe album met een opzwepende, voetstampende funkgroove die hooks op de juiste plaatsen aflevert. Philip zegt: “Het is een funky, vrolijk nummer over dat gevoel dat je krijgt als je meteen voor altijd verliefd op iemand wordt. De moed vinden om met deze persoon te praten en zijn liefde te winnen.”

“Het lied vertegenwoordigt een brug – een verbinding tussen wanhoop en hoop – die gebroken geesten uitnodigt om getransformeerd en genezen te worden.” The Wolves Are Coming, Philip’s nieuwe album, is krachtiger, unieker en gedurfder dan alles wat hij heeft geschreven of opgenomen. “Deze liedjes en verhalen kwamen in beeld tijdens mijn donkerste tijden”, zegt Philip.

Geproduceerd door Philip in de Station House Studio in Los Angeles, en ontwikkeld door GRAMMY Award-winnaar Mark Rains (Rival Sons, Shooter Jennings, Tanya Tucker), gemixt door Brian Moncarz (Fantastic Negrito, Alice Cooper, Ian Moore), en gemasterd door Brian Lucey (Lizzo, The Black Keys, Michael Bublé), met drummers Aaron Sterling (John Mayer, Harry Styles, Taylor Swift) en Michael Leasure, (The Moody Blues, Melissa Etheridge), en werd geschreven in samenwerking met GRAMMY Award-winnaar en meervoudig -platina singer-songwriter Richard Marx, waarbij Philip de gitaren, bas en zang verzorgt.

Socials:
Website: https://www.philipsayce.com/
Instagram: https://www.instagram.com/philipsayce/
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipSayceMusic
Youtube: https://www.youtube.com/@PhilipSayceMusic/featured

Lyrics:
Sunshine in my pocket
She gets me high
Sky high like a rocket
To another life

She’s the only girl on my mind
In her eyes, I feel so alive
I got to be the one who’s gonna keep her satisfied

Lady Love Divine
Babe, I got to be your lover
Lady, you’re so fine
Girl, I got to make you mine

Touch me I’m electric
When you strut by
Billion butterflies
Fill me up inside
Get me all tongue-tied

She’s the only girl in my dreams
Beautiful like I’ve never seen
Tell me what I gotta do
To get you next to me

Lady Love Divine
Babe, I got to be your lover
Lady, you’re so fine
Girl, I got to make you mine


Ook op Blues Magazine ...