LIFE IS HARD ✪ MIKE ZITO

 
Na het succes van Blood Brothers met Albert Castiglia, heeft Mike Zito een videoclip uitgebracht voor het titelnummer van zijn nieuwe soloalbum, ‘Life Is Hard’. Het nummer en het album zijn geproduceerd door Joe Bonamassa en Josh Smith in Sunset Sound Studios in Hollywood, Californië.

Over het titelnummer zei Zito: “Life Is Hard is voor mij een compleet kunstwerk. Ik geloof dat dit het beste album is dat ik ooit in mijn leven heb gemaakt. Mijn vrouw Laura en ik hadden het idee om mijn hart uit te storten in muziek na haar dood aan kanker. Joe, Josh en de ongelooflijke muzikanten waren zich volledig bewust van de taak die voor hen lag. Ze brachten veel emotie in de muziek. Ik ben zo trots op dit album en ik weet dat Laura ook trots zou zijn.

Blood Brothers: Mike Zito & Albert Castiglia

Ook op Blues Magazine ...