Michael Antony Austin - Turn Around And Kiss Me

 
Michael Antony Austin is een natuurlijke performer met een sterke, gevoelige tenorstem. Sinds zijn vroege tienerjaren staat Michael op het podium en heeft hij een indrukwekkend muzikaal CV opgebouwd met verschillende bands, projecten en als soloartiest, met honderden LIVE shows over de hele wereld van Estland, Letland en Luxemburg tot Duitsland en Amerika…. En sinds begin dit jaar ook in Nederland. Als singer-songwriter heeft Michael vier albums uitgebracht met diep persoonlijke, toegankelijke, country-flavoured pop, rock en folk.

Zijn tweede single “Turn Around and Kiss Me” is een vervolg op zijn Nederlandse debuutsingle “The Collier Lad’s Dream” en komt uit op 12 mei 2023. Beide nummers komen van Michael’s huidige album “It’s Not The Years… It’s The Mileage”. “Turn Around and Kiss Me” is een prachtige power ballad in de stijl van artiesten zoals bijvoorbeeld Bryan Adams en Aerosmith. Het is één van de nummers op het album met een persoonlijke touch omdat het gedeeltelijk autobiografisch is – zij het met veel dichterlijke vrijheid!

Op 1 juni 2023 wordt de Nederlandse release van het album “It’s Not The Years… It’s The Mileage” gevierd in TivoliVredenburg. TivoliVredenburg schrijft onder andere over Michael: “De Engelse singersongwriter Michael Antony Austin is leverancier van toegankelijke pop, rock en folk, overgoten met een lekker countrysausje. Daarbij is hij gezegend met een soepele stem en een flinke dosis podiumuitstraling.”

Voor meer info en ticketverkoop zie: link


Ook op Blues Magazine ...