Foto Listen to: Greg Izor - Please Understand

Vandaag Vrijdag 3 mei verschijnt de nieuwe single van zanger en mondharmonica-virtuoos Greg Izor. Het nummer heet “Please Understand” en is de tweede single van het aankomende nieuwe album “Sustained Winds”. Eerder verscheen al de single ‘Go Ahead On’.
Zowel de singles als het album worden uitgebracht door het in Nederland gevestigde platenlabel For The Road Records.

Please Understand

Over Greg Izor:
Bluesmondharmonica-krachtpatser Greg Izor wordt erkend als een van de belangrijke nieuwe stemmen in de blues- en mondharmonicawereld. Met de release van verschillende geprezen albums en vlammende live-optredens heeft hij zichzelf bewezen als een muzikant om rekening mee te houden. Izor’s muziek is diep geworteld in een traditioneel geluid en gevormd door de invloed van de bekende mondharmonica-meesters, evenals Louisiaanse blues, zuidelijke soul, swamppop, vroege jazz en R&B. Zijn spel zoekt voortdurend de grenzen op.

In navolging van de vorig jaar in samenwerking met Ticket West uitgebrachte EP ‘Chucufu’ werkte Greg voor zijn nieuwe album samen met zijn Spaanse vrienden Cesar Crespo en Luis Tononito. Het resultaat is een spannend nieuw album wat in juni uit zal komen.

Greg Izor live:
28 Juni: La Herradura’s International Blues Festival, Spanje
9 Aug: De Kaaij, Nijmegen
10 Aug: Zelzate Blues, Belgie

Links:
Spotify:
Apple:

Harmonica Blowout featuring Greg Izor + Steven Troch + Thomas Toussaint

 


Ook op Blues Magazine ...