Foghat I Don't Appreciate You - Official Video #foghat

 
Foghat heeft een videoclip uitgebracht voor ‘I Don’t Appreciate You’, de nieuwe single. De track komt van het aankomende album van de band, Sonic Mojo, dat op 10 november uitkomt.

Oprichter en drummer Roger Earl zei: ‘Dit nummer is geschreven over de meest irritante mensen in ons leven, maar op de meest beleefde manier! En zoals onze leadzanger Scott Holt zegt als hij het nummer op het podium aankondigt: ‘Het is het meest beleefde F/U-nummer dat je ooit zult horen!’”

Sonic Mojo is het eerste Foghat-album in zeven jaar. Op Sonic Mojo wordt oprichter, drummer en leider van de band Roger Earl bijgestaan ​​door gitarist, engineer en co-producer Bryan Bassett (Wild Cherry, Molly Hatchet), fan favoriet bassist Rodney O ‘Quinn (Pat Travers Band), en op zang en gitaar Scott Holt (Buddy Guy), die sinds 2015 de zanger/gitarist is van de band. Op een typische FOGHAT-manier zijn er een paar verrassingen staan ​​ook op het album.

Drie nummers op Sonic Mojo hebben een speciale betekenis voor Roger Earl, omdat ze mede zijn geschreven door Kim Simmonds, de man die Roger in 1967 zijn eerste doorbraak gaf als lid van Savoy Brown. Helaas overleed Kim kort na het schrijven van deze liedjes.


Ook op Blues Magazine ...