9e editie van Bluezy’s – Blues Festival Ridderkerk
zaterdag 31 maart 2012

Deze week bereikte de organisatie van het Bluezy Ridderkerk festival het bericht dat 1 van haar topacts helaas niet naar Ridderkerk zal kunnen komen. Sherman Robertsen is namelijk opgenomen in een Amerikaans ziekenhuis na een hartaanval. Hij is inmiddels buiten levensgevaar, maar moet van de doktoren rust houden. Zijn vrouw heeft aangegeven, dat Sherman het bijzonder jammer vindt dat zijn Europese tour, waarin hij op ons festival het enige optreden in Nederland zou geven, heeft moeten afzeggen.

In verband met de medicijnen mag hij de komende maanden zeker niet vliegen, dus is het uitgesloten, dat Sherman op tijd hersteld kan zijn. Uiteraard hopen wij, dat hij weer snel zal herstellen en zijn gitaar weer voor de volle 100% goed zal kunnen gaan bespelen.

Inmiddels is er al een vervangende band gecontracteerd, die de open gevallen plek in de line-up zal gaan innemen. Het is de Schotse band King King featuring Alan Nimmo. Zij maakten op het festival vorige maand in Hoogeveen zo´n indruk op de daar aanwezige bezoekers, waaronder Nico Bravenboer, dat Nico blij is om deze verrassende band, tja het zijn Schotten en spelen dus heus in kilts, te kunnen presenteren.

Bluesfestival Poster 2012 versie King King

Zie voor meer info website Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk : www.sbrr.nl


Ook op Blues Magazine ...