gregory page

Een bekende in Leiden maar voor Warmond nog onbekend: de altijd hoffelijke Gregory Page:

In het kader van zijn Let’s fall in Love Again tour door Nederland doet Gregory Page ook het sfeervolle Warmondse kunstlokaal de Oude School aan;
Voor iedereen die reserveert met ‘trefwoord’ Blues Magazine ligt er ook nog een fraai nieuwjaarscadeau klaar bij de kassa….

Gregory David Page is geboren in Engeland. Zijn Armeense en Ierse ouders ontmoetten elkaar toen zij, afzonderlijk van elkaar, met hun bands op tournee waren in het Midden-Oosten. Page groeit op in Noord-Londen in een muzikaal gezin. Hij studeert er klassiek gitaar en compositie & muziekleer. Later verhuist hij naar de Verenigde Staten en begint daar onvermoeibaar zijn eigen muziek te schrijven en op te nemen. Gregory groeit uit tot een meesterlijk tekstschrijver en maakt prachtige muziek. Zijn stem heeft weg van die van Chet Baker en zijn muziek bevat altijd een zweem van melancholie zonder dat je daar verdrietig van wordt. Een mengeling van jazz, de muziek uit de jaren ’20 en een bepaalde folklore vertaald naar 2016; dit gecombineerd met het vermogen het leven van nu te observeren en in teksten te vatten op een realistische, gevoelige en toch humorvolle manier getuigen van een geweldig vakmanschap.

datum: woensdag 27 januari
tijd: 20.30 uur (zaal open 19.30 uur)
toegang: € 15,- voorverkoop Plato en Velvet, reserveren 06 – 42 96 71 77 of
via www.deoudeschoolwarmond.nl
locatie: Kunstcafe de Oude School, Dorpsstraat 40, Warmond
website www.gregorypage.com

https://youtu.be/BXb8zsA9T6Y