LazyRocker.com viert 2 jarig bestaan met gratis optreden van Jessie Galante in Cafe The Cadillac in Valkenburg op zaterdag 17 december.

 

Het is alweer 2 jaar geleden dat website LazyRocker.com het levenslicht zag. Om dit heuglijke feit te vieren zal de ‘rock chick’ Jessie Galante op zaterdag 17 december in Cafe The Cadillac in het Limburgse Valkenburg a/d Geul een spetterend optreden geven. Aangezien december voor iedereen een traditioneel dure maand is gaan de deuren gratis en voor niets voor jou open! Tevens worden er enige gesigneerde CD’s verloot. Dus heb je zin in een feestje en ga je helemaal uit je dak bij het horen en zien van zangeressen zoals Beth Hart, Sass Jordan en Dana Fuchs dan mag je dit niet missen!!

De uit Amerika afkomstige Jessie Galante draait al heel wat jaren mee in de Amerikaanse rock-wereld. Genoemd “First Lady of Rock’ in Buffalo waar ze vandaan komt, heeft ze al op vele Amerikaanse en Europese podia gestaan.

Jessie heeft een dijk van een stem die wordt vergeleken met Janis Joplin, Sass Jordan en Joyce Kennedy. Ze verstaat de kunst om met veel gevoel en power te zingen. Ze is een echt podiumbeest en volbloed entertainer en heeft ook een behoorlijke staat van dienst. In de jaren ’80 was Jessie bekend in de rock scene als frontvrouw van Amerikaanse bands als Actor en Fire.

Sinds midden jaren ’90 vaart Jessie haar eigen koers en heeft ze diverse solo albums opgenomen en veel getoerd in Amerika en Europa. Jessie’s laatste solo album is het goed ontvangen ‘Spitfire’. Een stevig rock album met een bluesy female touch dat in de Benelux verkrijgbaar is via iTunes. Een voorproefje van ‘Spitfire’ is te beluisteren via www.jessiegalante.com .

Zij zal worden bijgestaan door een ervaren formatie van Nederlandse muzikanten bestaande uit gitarist Patrick Overklift, bassist Marc Soeters, drummer Patrick v/d Heuvel en niemand minder dan gitaar virtuoos Joop Wolters wiens laatste album “False Poetry” vanaf begin 2011 bij de platenboer te verkrijgen is en die inmiddels zeer goede recensies kreeg.

Entree: gratis
Aanvang: 22.00 uur
Cafe the Cadillac
Grotestraat Centrum 41
6301 CW Valkenburg aan de Geul
Tel: 043-6014540

Websites:
http://www.lazyrocker.com
http://www.cafethecadillac.nl
http://www.jessiegalante.com
http://www.youtube.com/user/GreedySongbird
http://www.joopwolters.com

Overige tourdatums:
Dec. 07, 2011 – Spirit of 66 – Verviers, Belgie 21:00
Dec. 09, 2011 – LiveClub Woetsjtok – Brunssum, Nederland 21:00
Dec. 16, 2011 – De Bosuil – Weert, The Nederland 21:00