Kwadendamme Indoor 2017

Op zaterdag 23 december 2017 vindt in de Burcht te Kwadendamme alweer de 19e editie van het Kwadendamme Indoor Festival plaats.

​Kwadendamme indoor is “geboren” in 1999 en is ontstaan om al onze medewerkers te bedanken voor al het goede werk dat zij doen tijdens het Kwadendamme festival. De medewerkers en bezoekers en de bands hebben er nog elk jaar een feest van gemaakt zodat het Kwadendamme Indoor dan ook uitgegroeid tot “HET bluesfestival in December”. Het Indoor festival is voor alle bezoekers en medewerkers dus ook 1 groot feest met natuurlijk goede bands om het jaar feestelijk af te sluiten.

KWADENDAMME BLUESFESTIVAL 11,12 MEI 2018

Het 2e weekend van Mei is het weer zover, dan zal Kwadendamme worden omgetoverd tot BLUESTOWN. Bezoekers uit inmiddels heel Europa strijken neer in het prachtige dorp om samen te genieten van een mooi stukje muziek. Het festival is al jaren achtereen uitverkocht en de organisatie krijgt steeds vroeger aanvragen om tickets te verkopen.

De voorverkoop start al vele jaren op 01-01.

Als extraatje hebben de bezoekers van het Kwadendamme Indoor een primeurtje, ze kunnen (alleen deze avond, tijdens Kwadendamme Indoor) hun Combie kaartje voor volgend jaar alvast aanschaffen. (max. 6 kaarten per persoon)
Een mooi kado voor onder de kerstboom!
​ENKEL COMBIEKAARTEN 37,50 EURO – PER 01-01-18 40,00 EURO

Lees ook :