Krommerijn Festival 2018

Krommerijn Festival 2018

Krommerijn Festival
zondag 14 januari 2018
De Landgoederij, Bunnik
www.krommerijnfestival.nl

Na het succes van de afgelopen jaren is het op zondag 14 januari weer zover! Dan vindt de vierde editie van het Krommerijn Festival plaats in De Landgoederij in Bunnik met dit jaar, op veler verzoek, éxtra veel blues. Koop nu je tickets voor hét blues- en soulfestival van Bunnik en de Kromme Rijnstreek.

Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met BHG. Tijdens het festival geven tussen 15.00 en 21.00 uur diverse blues en soul acts acte de préséance. Op het programma staan optredens van succesvolle en gewaardeerde live-acts met niemand minder dan Barrelhouse, Soulsville, Big Bo, Sugar Queen, Hoodoo Monks en Arne & Friends.

Blues Sparks verzorgt de opening van het festival. Traditiegetrouw is dit een band bestaande uit talentvolle muzikanten met een verstandelijke beperking. Door hun grote en oprechte passie voor muziek is het optreden van deze band bijzonder verrassend en inspirerend.

Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een muzikaal, gezellig en sfeervol Krommerijn Festival waar ook aan de inwendige mens gedacht wordt. Koop nu je tickets eenvoudig online via www.krommerijnfestival.nl waar ook meer informatie te vinden is over artiesten en programmering. Met de aankoop van toegangskaarten à €17,50/stuk, steun je het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Concertverslagen
Sort by

We horen graag je mening! Voeg reactie toe