King MO (promo)

NL top-bluesband KING MO tekent bij Continental Record Services.

Eind mei ’11 zal het nieuwe album van King MO in heel Europa uitgebracht worden op het Continental Europe label. Continental Record Service heeft dit label opgezet om met name Nederlandse acts met internationale potentie een kans te geven in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft dat succesvolle albums opgeleverd van No Blues, the Juke Joints, the Watchman, Jodymoon en Bart Jan Baartmans. Namens King MO heeft zanger Philippe Bastiaans de afspraken met CRS rondgemaakt.
Gezien de recente successen van King MO op IBC in Memphis en op de EBC in Berlijn verwacht het label dat de Europese distributeurs enthousiast zullen reageren op deze nieuwe release en dat met name in de blues- en rootsmedia de nodige aandacht kan worden opgewekt.
Het nieuwe album zal aan het publiek gepresenteerd worden tijdens het Highlands Festival in Amersfoort, 28 mei a.s. Uiteraard wil King MO deze release ondersteunen met veel optredens. In Nederland staan al de nodige optredens gepland en met ondersteuning van het nieuwe label worden ook contacten gelegd om in het buitenland te gaan touren.

Website King MO : kingmo99.com


Ook op Blues Magazine ...