FB_IMG_1447441350890

Kees Dusink en duo Peter Struijk ft. Yoni Blue (tevens EP presentatie) in Bluezotod De Meern op 18 december 2015

Op 18 december presenteert Bluezotod Kees Dusink met zijn ‘The Blues Forever Project’. Kees’ cd, die nu een half jaar uit is, is overladen met complimenten en de aanvragen voor een optreden met zijn gelegenheidsband stromen binnen. Bluezotod heeft een datum kunnen prikken, wat nog niet mee viel, omdat al zijn medemuzikanten ook in andere bands spelen. Aldus strijkt het gezelschap op 18 december de zeilen in De Meern met o.a. een optreden met special guests Frankie Vee en Robin Van Roon.

Robin van Roon, harpman van het zuiverste water heeft net een cd uit ‘Claim Your Wings’ en heeft beloofd dat hij deze zal meenemen naar Azotod. Toch wel iets om naar uit te kijken. Helaas bewaart Robin de primeur van het spelen van de nummers van zijn cd voor zijn eigen band, de Slim Robin Band. Maar wie weet zien we de Slim Robin Band nog wel een keer in Azotod als de tijd rijp is. Wel zal Robin een aantal nummers zingen in een van de sets met Kees Dusink. We kijken er naar uit.
Noot van de redactie: binnenkort volgt een interview met Robin over zijn nieuwe album hier op Blues Magazine. 

Cover Robin Slim Band - Claim Your Wings

En bij die ene primeur blijft het niet. Peter Struijk ft. Yoni Blue gunnen Bluezotod de primeur van een EP presentatie. Zij brengen de EP ‘Old, Blue … and New’ uit, die slechts in Limited Edition te krijgen is. Het kersverse duo heeft er keihard aan gewerkt om voor de Kerst een EP klaar te hebben die een dezer dagen van de persen rolt. Sterker nog, de cd is al klaar op het moment dat het duo in Bluezotod het optreden gaat doen. Kijk hieronder voor de EP teaser van ‘Old, Blue … and New’.

https://www.youtube.com/watch?v=1SqYwIntTmY&feature=player_embedded

full35259904


Ook op Blues Magazine ...