Persbericht

Op 22 oktober komt John Mayer na 3 jaar terug naar Nederland. In het kader van zijn Born and Raised World Tour 2013 geeft de populaire Amerikaanse rasartiest een eenmalig concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Deze show wordt gepresenteerd door 3FM.

Aanvankelijk zou deze tour ter promotie van zijn jongste en vijfde studioalbum Born and Raised in 2012 plaatsvinden, maar vanwege keelproblemen moest Mayer zijn toen geplande tour noodgedwongen afzeggen. Na een uiteindelijk geslaagde medische ingreep verklaarde John: “Het grootste geschenk dat ik heb gekregen is de mogelijkheid om opnieuw te kunnen optreden. Ik verloor mijn hoop, maar toen bleek dat ik zou herstellen, durfde ik weer te dromen en besefte ik dat ik een tweede kans zou krijgen op een nieuw leven en dat ik weer voor mijn fans zou kunnen performen. Twee keer komen mijn dromen uit. Dat is fantastisch!”, aldus Mayer aan Billboard.

Mayer is bekend van o.a. de liedjes Daughters, Gravity en Heartbreak Warfare. Hij wordt geprezen om zijn indrukwekkende gitaarspel en heeft intussen 7 Grammy Awards in de wacht gesleept.

Voor deze voorstelling zijn alleen zitplaatsen beschikbaar in diverse categorieën. Tickets zijn uitsluitend te verkrijgen via www.ticketmaster.nl. Waarschuwing: koop geen kaarten via andere kanalen, kopers lopen het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.

Meer informatie over John Mayer is te vinden op www.johnmayer.com.

Lees ook :