Joe Bonamassa op 1, 2 en 3 mei 2019 naar Carré Amsterdam

JOE BONAMASSA OP 1, 2 EN 3 MEI 2019 NAAR CARRÉ AMSTERDAM

Op 1, 2 en 3 mei 2019 komt de Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa naar Koninklijk Theater Carré. De voorverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag, 14 september, om 10:00 uur.

Joe Bonamassa // Photography Marco van Rooijen

Joe Bonamassa staat bekend als één van´s werelds grootste gitaarhelden. Hij was pas vier jaar oud toen hij gefascineerd raakte door het gitaargeluid van Stevie Ray Vaughan, en op zijn twaalfde verzorgde hij al het voorprogramma van B.B.King. Vanaf dat moment heeft de energieke muzikant de schijnwerpers nooit verlaten. Met zijn dertiende studioalbum ‘Driving Towards The Daylight’ weet hij de blues naar het grote publiek te brengen. Het album bereikte de Top 2 van de UK charts en deed het ook goed in de Nederlandse hitlijsten.

Zijn meest recente studioalbum ‘Blues of Desperation’ uit maart 2016 leverde hem zijn zestiende nummer 1 op in de Blues Album charts van Billboard, iets dat geen andere artiest ooit is gelukt. Het album bereikte de vijfde plek in de Billboard Top Album Sales, Bonamassa’s hoogste positie ooit in de US. In Europa stond het album in vijftien landen in de charts; in Nederland bereikte ‘Blues of Desperation’ de tweede plaats.
Daarnaast kwam in Januari 2018 ‘Black Coffee’ uit, zijn derde album in samenwerking met Beth Hart, dat over de hele wereld lovende kritieken ontving.

Op 21 september komt Bonamassa zijn nieuwste -langverwachte- album uit, ‘Redemption’ genaamd. Dit 13de solo studio album wordt beschouwd als zijn meest ambitieuze en diverse tot nu toe waarmee hij opnieuw de grenzen van de blues-rock verlegt. Wederom werd er gewerkt met een keur aan topmuzikanten als drummer Anton Fig, bassist Michael Rhodes en toetsenist Reese Wynans. De productie was weer in handen van Kevin Shirley. De eerste gelijknamige single werd alom positief ontvangen.

Joe Bonamassa
Woensdag 1 mei 2019 | Carré, Amsterdam
Donderdag 2 mei 2019 | Carré, Amsterdam
Vrijdag 3 mei 2019 | Carré, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf € 59 (excl. servicekosten)

10 september 2018|Categories: Concert, Tour & Festival Nieuws|Tags: |7 Comments

7 Comments

 1. Wilco Jansen 12 september 2018 om 23:48 - Antwoorden

  belachelijke hoge prijzen, kortom schandalig!!!!!!

 2. Jan 13 september 2018 om 11:20 - Antwoorden

  Helemaal mee eens Wilco, echt belachelijk! Boycotten die Joe Bonaka$$a!!

 3. Niels Zuurendonk 14 september 2018 om 13:35 - Antwoorden

  Geprobeerd de goedkoopste variant te bestellen. Helaas snel uitverkocht. Dan maar de cd luisteren, heb het live eigenlijk wel genoeg gezien
  Tijd voor een redemption in de prijzen. Lees dat Joe door een moeilijke tijd gaat. Rot voor hem …maar de echte bluesliefhebbers bezorgt hij al een aantal jaar een moelijke tijd met die uitmelkpraktijken.

  • Richard Karels 1 december 2018 om 11:14 - Antwoorden

   Hoezo gaat Joe door een moeilijke tijd? Is z’n geld op? Dat ie dan maar een 100-tal dure gitaren verkoopt (hij heeft er genoeg) i.p.v. ons uit te melken.

 4. Japio 18 september 2018 om 16:09 - Antwoorden

  Echt schandalige prijzen, 10 jaar terug kostte een kaartje voor Joe 18 euro. Ik ga tegenwoordig niet meer naar deze “grote” namen. Liever naar de kleine zaaltjes waar je nog echt in contact komt met de artiesten. Ook veel gezelliger daar en mooie entreeprijzen, de rest kan je lekker consumeren.

 5. Mark 9 oktober 2018 om 10:42 - Antwoorden

  Je bent ruim over de €200 kwijt. JB is zeer goede gitarist maar zoveel geld heb ik er niet voor over.

 6. Richard Karels 1 december 2018 om 11:11 - Antwoorden

  Reinste diefstal !! Wat een prijzen… Hierbij een oproep om deze concerten te boycotten. Gewoon niet meer gaan als men dergelijke prijzen durft te vragen. Of het nu Joe Bonamassa is of welke andere artiest dan ook. Ik ga dus weer niet.

We horen graag je mening! Voeg reactie toe