Rhythm & Blues Night
28 april 2012, 20:00 uur
De Oosterpoort Groningen

www.rhythmbluesnight.nl

jaimi faulkner

De Australische singer-songwriter Jaimi Faulkner is toegevoegd aan het programma van de Rhythm & Blues Night op 28 april in De Oosterpoort Groningen. Samen met de al bevestigde Jimmie Vaughan, Charles Bradley, Eric Sardinas, Eric Bibb, The Jon Spencer Blues Explosion en Pokey Lafarge beloofd de Rhythm & Blues Night 2012 een topeditie te worden. Het programma wordt in de komende weken nog aangevuld met populaire nieuwkomers en bewezen bluesmuzikanten.

Jaimi Faulkner is een jong, Australisch multi talent dat bezig is erg groot te worden. Met zijn mix van mooie liedjes, knap gitaarspel, een warme soulstem en onweerstaanbare live performance is hij in zijn geboorteland Australië en zijn huidige thuisbasis Duitsland behoorlijk populair. Ook in Nederland wordt de zanger steeds bekender. In 2011 tourde Faulkner met veel succes door ons land, waar hij live te horen was bij zowel radio 1, 3FM als radio 6. Hij sloot zijn tour in 2011 af tijdens een grote theatertournee met de Nederlandse zangeres Stevie Ann en de Amerikaanse Vonda Shepard. April 2012 komt Faulkner opnieuw naar Nederland om de podia te veroveren.


Rhythm & Blues Night
Al bijna een kwart eeuw komt de internationale top van de roots en rhythm & blues muziek samen onder één dak tijdens de Rhythm & Blues Night. Meer namen voor de editie van 2012 volgen in de komende weken. Elk jaar bezoeken ruim 3000 bluesliefhebbers dit evenement in De Oosterpoort.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), www.ticketservice.nl, kassa De Oosterpoort (050 368 0 368), Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Lees ook :