Harlem Lake invites bij Poppodium Duycker | Hoofddorp

Jaarlijkse bluesfestival van Harlem Lake

Op zaterdag 7 januari 2023 om 20:00 uur is het weer traditiegetrouw tijd voor het jaarlijke bluesfestival van Harlem Lake bij Poppodium Duycker te Hoofddorp! Het nieuwe jaar trappen zij sfeervol af met hun eigen minifestival vol rauwe Americana en hedendaagse Bluesrock. Naast Harlem Lake treden ook The Bluesbones en Barn & Belle op.

Harlem Lake invites bluesfestival
Harlem Lake // Press Photo by Julia Bo Heijnen

Harlem Lake bewijst wekelijks dat goede bluesmuziek ook buiten de VS en Engeland te vinden is. En zo refereert de bandnaam toepasselijk naar hun thuisbasis: de Haarlemmermeerpolder. Hun eerste plaat werd lovend ontvangen. Hun tweede plaat wordt in 2023 verwacht.

The Bluesbones is een bluesrockband die al sinds 2011 bouwt aan een flinke staat van dienst met hun mix van blues rock, gevoelde bluesballads en heavy rock. Met meer dan 500 shows op zak belooft de show van The BluesBones een waar genot te worden. Barn & Belle is een Americana & Roots Duo uit het zuiden van Nederland. Barn & Belle spelen een mix aan Americana & Roots muziek, waarbij de chemie tussen de twee multi-instrumentalisten van groot belang is.

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl.


Ook op Blues Magazine ...