Scabs-gitarist Willy Willy overleden

Scabs-gitarist Willy Willy, echte naam Willy Lambregt, is gisteravond thuis overleden aan kanker in het gezelschap van zijn echtgenote en vrienden. Dat meldt boekingsagentschap TTT Artists donderdag.

De gitarist was een van Vlaanderens kleurrijkste muzikanten. Willy Willy nam vorige week nog een Lifetime Achievement Award in ontvangst op de MIA’s, samen met de andere Scabs.

De in 1959 geboren muzikant, een man met een notoire afkeer van alles wat naar autoriteit ruikt was onlosmakelijk verbonden met de Diestse (punk)rockgroep The Scabs, al bevat zijn palmares nog heel wat andere muzikale initiatieven. Zijn pseudoniem dankte Lambregt aan Arno (Hintjens): die droeg in 1981 met TC Matic de song Willie Willie aan hem op. Lees hier het gehele artikel

Bron: De Morgen

“Scabs gitarist Willy Willy is woensdagavond 13 februari thuis overleden aan kanker in het gezelschap van zijn echtgenote en vrienden.
Hij nam vorige week nog een Lifetime Achievement Award in ontvangst op de MIA’s.” Zo is te lezen op de facebookpagina van The Scabs…

Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte!

Lees ook :