Ian Siegal
Foto Credits: Marco van Rooijen

Niet tevreden met slechts het uitbrengen van een solo live album, dat werd opgenomen in de Royal Albert Hall (releasedatum 12 mei a.s.), deed meervoudig British Blues Award winnaar Ian Siegal besluiten nog een live album uit te brengen. Dit keer met zijn “all Dutch band”. Zijn eerstvolgende show in Amsterdam zal om die reden worden opgenomen.

Op 17 april a.s. speelt Ian Siegal met z’n band in de North Sea Jazz Club aan de rand van het Westerpark. De band die we kennen als The Rhythm Chiefs, speelde o.a. eerder met Siegal tijdens een november 2013 tour. Hij beschrijft de drie jonge muzikanten (allen 24 jaar) als “great musicians, with a fantastic feel for my music.”

“With these guys my music is sounding as good as it ever has and I’m hoping we can capture the freshness and energy of our live performance on record.” aldus Siegal.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de club http://www.northseajazzclub.com en kosten Euro 20,- p.p. voor tafels (met de mogelijkheid te dineren vanaf 19.00 uur) en Euro 16,- voor een staanplaats. Het optreden begint om 21.00 uur.


Ook op Blues Magazine ...