Harry Radstake

Harry Radstake, geboren in 1957. “Na het beëindigen van de radioshow “Bluestown” wilde ik graag met de muziek, maar bovenal, de blues bezig blijven. Mijn grote passie, iedereen laten genieten van mooie muziek en het vinden van nieuwe albums deed mij besluiten om mij geheel te wijden aan Blues Magazine.

Ik kreeg de kans om in het kernteam van Blues Magazine plaats te nemen, met als taak de binnengekomen cd`s/downloads te presenteren en aan te bieden aan onze recensenten. Maar er ook zorg voor te dragen dat deze recensies geplaatst worden op onze site en dan het liefst zo goed en zo mooi mogelijk. Het risico is aanwezig dat ik, door het grote aanbod van cd`s/downloads, af en toe tijd vrij moet maken om muziek te beluisteren. En dat is best wel een luxe “probleem”.

Net als alle kernleden van het team loopt ook bij mij muziek als een rode draad door het leven. Dat heeft mij tevens doen besluiten om wekelijks een non-stop radioprogramma te maken, speciaal gericht op Blues Magazine. Van blues-rock tot singer-songwriter. Zo kan ik niet alleen de lezers, maar ook de luisteraars laten genieten van mooie muziek. En dat is elke keer weer een uitdaging!”

Harry is bij Blues Magazine het aanspreekpunt voor cd recensies, tevens is hij de samensteller van het radioprogramma “Blues Magazine Radio”. Harry is te bereiken via: harry@bluesmagazine.nl

Nineke Loedeman