Nu donderdag is het zover en viert Guy Verlinde in De Roma de 10de verjaardag van The Mighty Gators en zijn 20ste verjaardag als muzikant met tal van muzikale vrienden: Ian Siegal (UK), Ina Forsman (FI), Nico Duportal (FR), Richard van Bergen (NL), Tiny Legs Tim, Doghouse Sam & his Magnatones, Erik Heirman aka King Berik, Karl Zosel, Benoit Maddens, Stijn Bervoets & Sep Vermeersch.

2018 wordt het jaar van Guy Verlinde & The Mighty Gators! Guy Verlinde viert niet enkel 20 jaar ‘on the road’ als muzikant, maar ook het 10-jarig jubileum van zijn band The Mighty Gators. Twee redenen om een nieuw album op te nemen en een dubbele Anniversary Tour op te zetten. Guy Verlinde en zijn reeks all star guests palmen De Roma in en bundelen hun krachten voor deze eenmalig Birthday Bash.

Zes topentertainers en bluesmuzikanten op één podium met elk een grote bag full of blues: dit wordt gegarandeerd een fenomenale bluesnacht. Voor deze unieke gelegenheid nodigt Guy naast The Mighty Gators ook een hele reeks bevriende topmuzikanten uit. Uit de internationale bluesscene zakken Ian Siegal (UK), Ina Forsman (FI) en Nico Duportal (FR) af naar Borgerhout. Ian Siegal stond in het verleden al een paar keer solo voor een volle Roma en is al jaren een topnaam voor bluesfanaten. Ina Forsman staat na haar doorbraak in Finland en op de European Blues Challenge al enkele jaren aan de top van de Europese blues. Nico Duportal komt uit Frankrijk en is een meester in jumpin’ rhythm & blues en rock-’n-roll.

De Belgische scene wordt vertegenwoordigd door topgitarist Richard van Bergen, Belgisch icoon Tiny Legs Tim en Belgian Blues Challenge-winnaar Doghouse Sam. Na het livegedeelte dansen we de nacht in met de beste blues- en rock-’n-roll dj’s van de lage landen.

Donderdag 7 juni
De Roma, Borgerhout
Info & tickets


Guy Verlinde – Photography by Johan Breij