Guy Smeets Band

Afscheidsconcert Guy Smeets Band

Op 13 december 2015 zal de Guy Smeets Band in de huidige samenstelling zijn laatste optreden geven in Zalencentrum de Schakel in Reuver. De fans kunnen rekenen op een fantastische muzikale middag met drie bands. Als opwarmers staan niemand minder dan Richard van Bergens’ Rootbag en Sugar Boy and the Sinners op het programma.

Na drie mooie muzikale jaren met de band heeft Guy besloten om solo verder te gaan. De afgelopen jaren zijn bekroond met een debuut CD die vorige jaar goed ontvangen is. Dat heeft mede geleid tot de nominaties voor de Dutch Blues Awards 2015. De Guy Smeets Band is genomineerd voor beste Bluesband 2015, evenals Guy Smeets als beste gitarist en Colly Franssen als beste toetsenist. Mocht je nog willen stemmen, dat kan tot 1 januari op www.dutchbluesfoundation.nl. Guy staat aan de vooravond van zijn muzikale carrière.

Guy Smeets

“Het is nu voor mij tijd om als 17-jarige andere wegen in te slaan en nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan. Op dit moment ben ik nummers aan het schrijven voor een solo EP die naar verwachting in de loop van 2016 uitkomt. De overige bandleden hebben besloten om samen muziek te blijven maken en zullen een nieuwe band formeren met een andere gitarist. Ik wens ze uiteraard veel succes en plezier toe. Ik hoop onze fans weer te ontmoeten tijdens ons laatste concert op 13 december!”

Zaal open om 15.00 uur. Aanvang 15.30 uur Dagkassa €12,50 Voorverkoop €10,-

Meer info op www.zalencentrumdeschakel.nl


Ook op Blues Magazine ...