In een tijd waarin de wereld haar glans verloren lijkt te hebben poogt de Iers/Amerikaanse singer songwriter Gregory Page met zijn nieuwe album ‘A Wild Rose’ de wereld wat meer kleur te geven. Met de eerste single Waiting For The Sun Again geeft Gregory een eerste voorproefje van het nieuwe album. Op het album staat ook het nummer Whatever Keeps You Dreaming dat Page opnam samen met de Nederlandse artiest Tim Knol.

Iedere tuin heeft zon en regen nodig en beide zijn dan ook terug te horen op ‘A Wild Rose’. De aanwezigheid van uilleann pipes, banjo, mandocello en pedal steel dragen bij aan een eclectisch geluid waarbij Gregory Page zijn roots niet uit het oog verliest. Vanaf de euforische opener I’m Alive neemt Gregory je bij de hand en leidt hij je langs het hartverscheurende I Say Adios en het breekbare Born With The Shakes Inside rond door zijn tuin.

Ondersteund door producer Robbie Robinson en muzikanten als Eric Rigler (Titanic & Braveheart), Dennis Caplinger (Eric Clapton & J.J.Cale’s Road to Escondido) en Doug Pettibone (Mark Knopfler) laat Gregory Page op ‘A Wild Rose’ horen een begenadigd songwriter te zijn die met een onverwachte doch coherente collectie songs een fabelachtig negende studio album aflevert.

Op zaterdag 3 november wordt het nieuwe album gepresenteerd met een releaseshow in de Amstelkerk in Amsterdam. De ticketverkoop is reeds gestart.

03-11 Amstelkerk, Amsterdam (Presented by Popmagazine Heaven)

Gregory Page – A Wild Rose
Format: CD
Label: Munich Records – V2 Records
Releasedatum: 2 november 2018

Tracks:
01. I’m Alive
02. A Wild Rose
03. Right On Time
04. Waiting For The Sun Again
05. I Say Adios
06. Dreams To The Rescue
07. Born With The Shakes Inside
08. The Trouble With You Is Me
09. A Funny Trick
10. Whatever Keeps You Dreaming
11. Love’s Stronger Than Hatred

Website: Gregory Page

Tour:
25 oktober: Theater op Skoot, Noord-Scharwoude
26 oktober: `t Pakhuis, Vianen
28 oktober: A Walk About Music, Edam
03 november: Amstelkerk, Amsterdam (Album release)