Foto Fotoverslag : Saint Jude - 5 mei 2011, Wageningen

“Een stem die door merg en been gaat, een loeistrakke begeleiding, gas terugnemen op precies de juiste momenten. Dat is waar het om gaat. Geweldige vocaliste, geweldige band.” (Lust For Life)
“Wat de band op de plaat presteert is al indrukwekkend maar live is het helemaal fenomenaal. Wereldplaat!” (Off The Record)

“Het album is een groeibriljant……de live verrichtingen van dit sensationele vijftal zijn enorm.” (Live XS)

“Lynne haalt in deze bluesrock soms uit als Beth Hart en kiest in met soul overgoten tracks de gepolijste macht van Anita Baker.” (Noordhollands Dagblad/HDC Media)

“Een band die veel indruk achterlaat…..echt, ga ze zien!!!” (Bluesmagazine, n.a.v. W2 optreden)

Dit zo maar een greep uit de, terechte, reacties n.a.v. van de eerst Nederlandse tour van de Britse Rocksensatie Saint Jude met de weergaloze en bovendien bloedmooie zangeres Lynne Jackaman en gelijk hebben ze allemaal. De band is weer in het land voor wat optredens, Tom Moerenhout stond vooraan, genoot en maakte de volgende fotoserie:
https://picasaweb.google.com/fotowerktommoerenhout/SaintJude5Mei2011Wageningen#slideshow/5603500252073186450

Eind mei en midden juni is de band weer in Nederland om de nodige festivals te doen, check de website voor data en natuurlijk voor de nodige songvoorbeelden, mocht je nog nooit iets van Saint Jude gehoord hebben.
Internet : www.myspace.com/saintjudemusic

Voor een algehele impressie van het muzikale middaggebeuren in Wageningen zie
https://picasaweb.google.com/fotowerktommoerenhout/Wageningen5Mei2011#slideshow/5603492587642584018


Ook op Blues Magazine ...