Fotoverslag: Randy Hansen – Q-Factory, Amsterdam 11 Mei 2017

’50 years Are You Experienced’

Op 12 mei 1967 kwam de plaat ‘Are You Experienced’ van Jimi Hendrix uit. Randy Hansen, zo weten de grootste Jimi Hendrix fans, is een voorbeeld van een artiest die zijn voorbeeld lééft. Niet alleen is hij ook geboren in Seattle én lijkt hij veel op Hendrix, er is waarschijnlijk geen enkele artiest die ook qua sound en stemgeluid zo dicht in de buurt komt als Randy. Op zijn 12e werd hij voor het eerst geconfronteerd met Hendrix’ muziek. Vanaf 1977 is Randy zich gaan toeleggen op zijn Hendrix act. De combinatie van zijn stem en gitaarspel maken Randy tot een heuse reïncarnatie van Jimi Hendrix!
Op 12 mei 2017 vieren we met Randy Hansen het album ‘Are You Experienced’ in de Q-Factory te Amsterdam. Waan je in de muzikale toptijden van de sixties!

Blues Magazine fotograaf Johan Breij ging, net als het enthousiaste publiek, ook terug naar de jaren zestig en legde dit spetterende, enigszins verhitte optreden op zeer vakkundige wijze vast!
* Noot van de redactie: Randy Hansen speeltnog op zaterdag 13 mei in de DRU Cultuurfabriek te Ulft en op zondag 14 mei in de Muziekgieterij te Maastricht.*

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Win Acties
Sort by

12 mei 2017|Categories: Concertverslagen|Tags: |1 reactie

Eén reactie

  1. Stan 14 mei 2017 om 08:30 - Antwoorden

    Mooie foto’s van een uitstekend optreden. Overigens prima locatie

We horen graag je mening! Voeg reactie toe