Amerikaanse rasentertainer Pokey LaFarge brengt western swing, vroege jazz, country en ragtime blues.

POKEY LAFARGE
+support: Barn & Belle

Donderdag 9 november 2023
SPOT/De Oosterpoort, Groningen

De Amerikaanse zanger/gitarist Pokey LaFarge is zo’n muzikant die geboren is met een oude ziel. De western swing, vroege jazz, country en ragtime blues die hij maakt, lijkt rechtstreeks van een riverboat op de Mississippi uit de jaren twintig van de vorige eeuw te komen.

Fotografie: Gerrie van Barneveld.

Pokey LaFarge (concertfoto)

Pokey LaFarge

Pokey LaFarge

Pokey LaFarge

Pokey LaFarge

Pokey LaFarge is een Amerikaanse alleskunner – een geprezen muzikant, schrijver, acteur en ontwerper. Hij combineert de rustieke klanken van vroeger met zijn droge humor en eclectische muzikale gevoeligheden. Als singer-songwriter is Pokey LaFarge een bedreven ambassadeur voor oude muziekgenres, waarbij hij de glorie van hot swing, vroege jazz en ragtime blues presenteert en vertegenwoordigt. Gedurende zijn 15-jarige carrière heeft hij wereldwijd uitverkochte zalen gehad en heeft hij getourd en muziek opgenomen met Jack White. Zijn muziek is te horen geweest in tv-shows zoals Boardwalk Empire en hij speelde onlangs een rol in de Netflix-film Devil All the Time uit 2021, naast Robert Pattinson en Tom Holland.

Barne & Belle

Support: Barn & Belle
Barn & Belle is een Americana & Roots Duo uit het zuiden van Nederland. Denk bij Barn & Belle aan close-harmony begeleid op een arsenaal aan Country & Folk instrumenten. Begin dit jaar bracht het duo hun tweede EP uit genaamd ‘The Dead Don’t Dance’.

Barne & Belle

Barne & Belle


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.