Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft Band
Cafe De Machinist, Oss
31 Mei 2013

Ingestuurd door Liesbeth van Hal
Foto’s: Marco van Rooijen, voor meer foto’s, zie fotoalbum Dudley Taft

Door een gaatje in zijn tourschema en snel handelen kon er een optreden in De Machinist vastgelegd worden voor The Dudley Taft Band (USA). Zijn Europese tour stond in het teken van de presentatie van zijn begin mei uitgekomen nieuwe cd ‘Deep Deep Blue’.

Dat er een man met 30 jaar ervaring het podium betrad was al snel duidelijk. Hoewel vele gasten niet precies wisten wat te verwachten was de sfeer meteen goed. Met John Kessler op bas en Chris Leighton achter de drums bracht Dudley Taft vloeiend de songs de zaal in. Om 21.45 uur begon de band om na een uur een pauze te nemen. De belofte dat de tweede set niet lang op zich zou laten wachten oogstte een enthousiast respons van het publiek. Na een korte pauze waarbij de kelen wat werden gesmeerd begon de band aan de tweede set.

Het publiek werd steeds enthousiaster en ook de heren bleken er zin in te hebben. Bijna alle nummers van de nieuwe cd kwamen voorbij, zoals The Waiting, God Forbid, Bandit Queen, Satisfy You (allen eigen nummers) als Meet Me In The Morning (Bob Dylan) en Sally Can’t Dance (Lou Reed) allen met vol overtuiging gezongen en gespeeld! Na weer een verdiende pauze kwam de band zelfs terug voor een derde set!! Dit tot grote vreugde van het publiek. Al met al was dit snel geregelde optreden een groot succes en hopen we The Dudley Taft Band vaker in Oss te mogen begroeten.

Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft

Dudley Taft

Voor meer foto’s, zie fotoalbum Dudley Taft

http://www.dudleytaft.com


Ook op Blues Magazine ...