Na het grote succes op diverse Nederlandse festivalpodia van afgelopen zomer en op veler verzoek is de jonge, talentvolle Engelse muzikant Ian Parker in 2008 weer in Nederland voor een aantal concerten (zie concert agenda). De charismatische Parker is een van de betere bluesontdekkingen van de laatste jaren en geniet een uitstekende livereputatie. Voor de liefhebber nu dus weer een unieke gelegenheid om deze bevlogen blues troubadour van nabij te ervaren.

Sympathieke Parker ontleent zijn stijl niet alleen aan de blues, Ian’s muzikale roots, maar ook aan bronnen zoals soul, funk en jazz. Dat zijn met veel emotie gebrachte songs je tot in het binnenste van je ziel weet te raken mag duidelijk zijn als Ian zegt: “Music is the only outlet I have to express all that is inside – without it I would truly be lost”

In een niet uitverkocht Groene Engel te Oss speelde Ian een kleine 2 uur met nummers van o.a. zijn studio album “Where I Belong” en zijn laatste live album “The Official Bootleg” afgewisseld met prachtige covers als “Reconsider Baby” en Jimi Hendrix’ “Little Wing”!

Hierbij een foto verslag van het concert van Ian Parker in de Groene Engel te Oss op vrijdagavond 9 mei 2008.

[flickr album=72157605002288188 num=50]

Website Ian Parker : www.ianparkermusic.com


Ook op Blues Magazine ...