The Hand Me Downs een formatie bestaande uit relatief jonge topmuzikanten die de krachten hebben gebundeld wat resulteert in een schitterend blues rock optreden!
Na een spetterend debuut op Botermarkt Blues in Haarlem op 15 juni jl. is de formatie onder aanvoering van gitarist Jesse Davey (Hoax) en zangeres Wanbdi (Indigenous) op Bospop wederom aan het schitteren. Naast Jesse Davey staat er in Bospop supergitarist Jon Amor (Hoax) op het podium. Achter de drums zit nog een bandlid van The Hoax, Mark Barrett, en op basgitaar de jonge Chris Doherty. En om het feestje nog completer te maken was er nog het gastoptreden van Hugh Coltman!
Fraaie nummers, geweldige show, met name de “3 man op één gitaar” act (zie foto) wordt door het uitzinnige publiek gewaardeerd. Go check them out when you can!!!

The Hand Me Downs echt de moeite waard en BluesMagazine.nl kijkt met veel interesse uit naar hun eerste album, een EP.

Hierbij een foto verslag van The Hand Me Downs op Bospop 2008 zaterdag 12 juli 2008.
Foto’s van de andere (blues)artiesten zoals Buddy Guy, Snowy White en Jimmy Boswskill volgen …

The Hand Me Downs @ Bospop 2008

The Hand Me Downs @ Bospop 2008

The Hand Me Downs @ Bospop 2008

The Hand Me Downs @ Bospop 2008

The Hand Me Downs @ Bospop 2008

[flickr album=72157606207089189 num=34]

Ook op Blues Magazine ...