Singer-songwriter en multi-instrumentalist Paul Carrack is afgelopen week voor een viertal concerten in Nederland geweest. Later dit jaar komt hij nog terug naar ons land voor o.a. een optreden met Marco Borsato! Vanavond in De Effenaar doet Carrack alvast een voorproefje op dat optreden met Marco met het nummer ‘Dedicated’.
Al meer dan twintig jaar zingt Paul Carrack met, schrijft voor, treedt op met, of is bandgenoot van ontelbare artiesten (waaronder Mike & The Mechanics waarmee hij twee Grammy-nominaties op zak heeft). Daarmee behelst zijn repertoire dan ook alle muzikale gebieden, variërend van pop, rock, blues, reggea, funk tot soul.

Eind 2006 verscheen zijn album Greatest Hits – The Story So Far, dat gevolgd werd door een aantal uitverkochte optredens in ons land.
Hiermee bewees hij ook live nog steeds tot de absolute top te horen. Binnenkort verschijnt een nieuw album, met daarop zijn laatste single ‘Ain’t No Love In The Heart Of The City’.
In Eindhoven heeft Paul Carrack – met zijn prachtige stem – o.a. dit nummer gespeeld alsmede nog meer nieuwe songs en uiteraard ontbreken zijn hits als How Long, Silent Running en The Living Years niet !

Hierbij een foto verslag van Paul Carrack in De Effenaar te Eindhoven gehouden op maandag 29 september 2008.

Paul Carrack @ Effenaar, Eindhoven (NL)

Paul Carrack @ Effenaar, Eindhoven (NL)

Paul Carrack @ Effenaar, Eindhoven (NL)

Paul Carrack @ Effenaar, Eindhoven (NL)

Website Paul Carrack : www.carrack-uk.com
MySpace Paul Carrack : www.myspace.com/carrack


Ook op Blues Magazine ...