Blues Touch 2008
Zaterdag 11 oktober 2008
Vivaldi, Oss

Artiesten: Tom Principato & Powerhouse featuring Big Joe Maher, Julian Sas, Captain Gumbo, Thad Beckman, Tim Lothar Peterson, Dirk Jan Vennik, Bass Papa, Six-O-Matics, Bmaster, Saxotones Groove Mission featuring Simone Roerade, C-Jays

Het jaarlijks festival Blues Touch is in Oss en omgeving een begrip. Normaliter gehouden op de eerste zaterdag van oktober is het dit jaar de 15e editie een keer op de tweede zaterdag van oktober. In het gezellige zalencomplex Vivaldi is er voor een ieder wat wils met optredens van maar liefst 11 bands.

In het kleine blues café treden de Deense bluesartiest van het jaar Tim Lothar Peterson en vervolgens de uit Amerika afkomstige singer-songwrite Thad Beckman solo, alleen met gitaar, op. Heerlijke authentieke blues die zeker tot z’n recht komt in zo’n intieme sfeer cafe. Blues a la Robert Johnson, Son House, Charley Patton. Schitterend!!

In het Vivaldi café zijn Captain Gumbo, Dirk Jan Vennink en de C-Jays met de plaatselijke gitarist Joop van Orsouw te bewonderen. Zwingend van Cajun en Zydeco blues via boogie woogie tot hartstochtelijke blues.

In de grote zaal zijn de Six-O-Matics te horen met een mengeling van rock&roll en bluesrock, Bass Papa uit België, het swingende funk-blues-soul-orkest van Bmaster.

In de Spiegelzaal van zalencomplex Vivaldi speelt Master of the Telecaster Tom Principato met als speciale gast Big Joe Maher voor een uitzinnig publiek. Gevolgd door het geweldige saxofoon en hammond werk van de Saxotones Groove Mission met Simone Roerade als zangeres.
Als klap op de vuurpijl sluit podiumbeest Julian Sas de optredens af in de Spiegelzaal met krachtige gitaar bluesrock.

Al met al een heerlijk gevarieerd programma en gezellig avondje blues!

Hierbij een foto verslag van het Blues Touch Festival in zalencomplex Vivaldi, Oss gehouden op zaterdag 11 oktober 2008.

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Blues Touch 2008

Website Blues Touch : www.bluestouch.nl


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.