‘Flirting with the Blues’ ook dit jaar weer in Flint

Na het succes van voorgaande jaren, vormt Flint in Amersfoort op zaterdag 2 december voor de derde keer het decor voor het indoor blues festival ‘Flirting with the Blues’. Ook dit jaar is er weer een spectaculaire line-up met unieke optredens!

Naast een aansprekende line- up, komt ‘Flirting with the Blues’ met iets nieuws. Dit jaar is er namelijk een 2-uur durende 4G-Session, waarbij 4 van de beste gitaristen van de wereld: SaRon Crenshaw, Jr. Mack, Joey Delgado en David Gogo, gezamenlijk een bijzonder optreden verzorgen. Elke lead gitarist verzorgt tijdens deze show een solo optreden en als afsluiting zullen zij gezamenlijk een enerverende toegift van maar liefst 40 minuten geven. Uniek, aangezien de heren nog nooit samen gespeeld hebben. Blind B’ & The Visionairs begeleiden de 4G-Session.

Naast de 4G-Session zullen er ook optredens zijn van Danny Bryant, Wille And The Bandits, Kyla Brox, AJ Plug ft. Guy Smeets en More Than Blues. Een festival om niet te missen voor elke blues liefhebber.

Het festival draait uiteraard op de eerste plaats om de muziek, maar ‘Flirting with de Blues’ is meer dan alleen een blues muziekfestival. Flint wordt namelijk omgetoverd tot een gezellig marktplein, waar verschillende stands zullen staan met een gevarieerd aanbod aan cd’s, platen, t-shirts en eetgelegenheden.

Dit jaar kan er onder het genot van de muziek gebruik gemaakt worden van de verschillende eetgelegenheden. Zo kan er verse friet gehaald worden bij de Piepermobiel, kan er genoten worden van overheerlijke Surinaamse hapjes van Patrick’s Catering, worden er Burgers en Pulled Pork gemaakt en kan er gegeten worden in TREK theaterkeuken en café van de speciale ‘Flirting with the Blues’ menukaart.

Kaarten
Kaarten voor dit festival kunnen besteld worden op www.flint.nl. Kijk voor meer informatie over het festival op www.flirtingwiththeblues.com.

Zaterdag 2 december
Flirting With The Blues 2017
Theater Flint
Coninckstraat 60, Amersfoort

Klik voor de timetable HIER