Foto Festivalnieuws: Duvelblues, 25 mei 2024, Ruisbroek-Puurs België

Duvelblues maakt zich op voor een schitterende 21ste editie.

Duvelblues ontvangt op zaterdag 25 mei opnieuw de allerbeste internationale artiesten uit de blues en rootsmuziek in Ruisbroek-Puurs. Het festival pakt dit jaar uit met 8 artiesten (uit de VS, Noord-Ierland, Nederland en België), die het beste van zichzelf geven op twee verschillende podia.

Door de jaren heen vonden tal van grote namen hun weg naar Ruisbroek, en dat is dit jaar niet anders. Op de affiche staat bijvoorbeeld de grote Elliott Murphy, de troubadour die door muziekliefhebbers sinds jaar en dag steevast in de galerij van de groten (Dylan, Springsteen) wordt geplaatst. Voorts is het onder meer ook uitkijken naar de vurige live-act van Kaz Hawkins en naar de soulvol gitaarvirtuoos SaRon Crenshaw.

De twee alternerende podia, waaronder een kleiner exemplaar voor meer intimistische optredens, vormen een inmiddels beproefde succesformule voor Duvelblues, dat met deze 21ste editie (!) nogmaals haar stevige reputatie onderstreept. Naast de sterke affiche pakt het festival uit Klein-Brabant ook steevast uit met een gemoedelijke sfeer – vroege vogels worden zelfs getrakteerd op een gratis Duvel. De gratis kampeerruimte vlakbij het festival maakt dat ook bluesliefhebbers uit het buitenland neerstrijken in Ruisbroek.

Foto Festivalnieuws: Duvelblues, 25 mei 2024, Ruisbroek-Puurs België


Ook op Blues Magazine ...