Expositie foto’s Rudy Leukfeldt van Harry Muskee
Boekpresentatie Gitaargod der Lage Landen, Eelco Gelling
& live-optreden Leukfeldt & Van Der Leest

Zaterdag 7 april 15:30 – Concerto Recordstore Amsterdam

Op zaterdag 7 april 2018 wordt op het podium van Concerto een expositie geopend met foto’s van Harry Muskee gemaakt door Rudy Leukfeldt. Aansluitend wordt het boek over Eelco Gelling gepresenteerd en is er een live-optreden van blues duo Leukfeldt & Van Der Leest. Bij deze willen wie iedereen die hiervoor interesse heeft van harte nodigen om 7 april naar Concerto te komen in de Utrechtsestraat te Amsterdam.

harry muskee

Expositie foto’s Rudy Leukfeldt

Expositie met Harry Muskee foto’s gemaakt door Rudy Leukfeldt. Fotograaf Rudy Leukfeldt volgde de groep tientallen jaren en kende Cuby & The Blizzards al voordat ze beroemd werden. Hij was bevriend met Eelco Gelling en Harry Muskee en maakte talloze foto’s van de bandleden voor platen, cd’s, boeken en andere publicitaire doeleinden. Vanaf 7 april zijn de foto’s te bewonderen aan de muren van Concerto Koffie.
Website Rudy Leukfeldt: http://www.rudyleukfeldt.nl/muskee.html

eelco gelling

Boekpresentatie Gitaargod der Lage Landen / Eelco Gelling-Hans Edink

Aansluitend wordt op deze middag de biografie over Eelco Gelling ‘de Gitaargod van de Lage Landen’ gepresenteerd. Auteur Hans Edink zal tekst en uitleg geven over het boek en wat vragen stellen aan Rudy Leukfeldt over zijn foto’s.
Het boek Eelco Gelling Gitaargod van de Lage Landen is geschreven door Hans Edink, fan van het eerste uur, die ruim 2 jaar aan dit project gewerkt heeft.
Alle nummers op single, elpee en cd waarop Eelco Gelling te beluisteren is, zijn opgenomen in het boek. Zowel van de bands waarvan Eelco bandlid was, als nummers waarop hij als sessiemuzikant te beluisteren is. Tevens een overzicht van de nummers die Eelco samen met Harry Muskee gecomponeerd heeft en die gecoverd werden door bands in binnen- en buitenland. Ook wordt een groot aantal hoezen van zijn platen in kleur afgedrukt.

Het boek kost 19,95 en is hier te bestellen

Leukfeldt & Van Der Leest

Optreden Leukfeldt & Van Der Leest

Daarnaast is er live-muziek. van blues duo Leukfeldt & Van Der Leest. Max Leukfeldt is de broer van fotograaf Rudy Leukfeld en speelt al jaren met het duo Leukfeldt en van der Leest de blues. Dat wil zeggen zoals blues in de basis is namelijk gitaar en mondharp. Speciaal voor deze middag zullen ze ook wat Cuby & the Blizzards nummer spelen naast hun eigen reportoire. Na afloop zullen ze hun cd signeren.
Website Leukfeldt & Van Der Leest: https://www.facebook.com/bluesrootsduo.nl/


Ook op Blues Magazine ...