ERIC CLAPTON SPECIAL

Op vrijdag 3 mei organiseert de DRU Cultuurfabriek in Ulft de halfjaarlijkse Muziekspecial, die deze keer volledig in het teken staat van Eric Clapton. De avond begint om 19.30 uur met de volledige documentaire Life In 12 Bars in de theaterzaal en daarna (ca. 22.00 uur) een optreden van de bekende tributeband Claptunes onder leiding van zanger/gitarist Stef Woestenenk.

De Muziekspecial is een coproductie van het Filmhuis en het Poppodium van de DRU Cultuurfabriek. Ulft ligt ca. 10 km van Doetinchem.
Tickets € 15,– in de voorverkoop via www.drucultuurfabriek.nl/agenda/2019/05/eric-clapton-special en € 17,50 ’s avonds aan de deur.


OPROEP:

Ter aankleding is de organisatie nog op zoek naar leuke dingen om tentoon te stellen, zoals foto’s (minimaal A4 formaat), posters, lp’s, cd’s, boeken, cd-boxen en andere leuke zaken m.b.t. Clapton. Wil jij daar aan meewerken en/of ken jij verzamelaars die hun collectie(s) (gedeeltelijk) willen laten zien? Laat dit dan s.v.p. op korte termijn weten aan Erik Ramaker: Erik@drucultuurfabriek.nl


Ook op Blues Magazine ...