Foto Eli Goffa - Glue (nieuwe single)

Hierbij presenteer ik u met trots mijn nieuwe single ‘Glue’. Een song over gemis en eenzaamheid, die dampt van blues en soul.

Als 10 jarig jongetje hoorde ik voor het eerst de prachtige soul-stemmen als Etta James, Mahaliah Jackson of Ray Charles op oude vinyl-platen van mijn grootouders. Aan de grond werd ik genageld door de puurheid en doorleefdheid van die muziek. De blues waren voor mij een openbaring en plots wist ik wat ik in het leven wou gaan doen, namelijk mensen raken met muziek, net zoals die oude platen dat met mij deden. Nu, een 15tal jaar later, hoop ik met deze song hetzelfde met jullie te mogen doen.

Recording and mix by Steven Meuleman White House Recordings
Master by Pieter De Wagter
Upright piano recorded at Bobonne Records
Drums played by Eric Bosteels
Hammond-organ by Benjamin Jacobs
Piano, guitars, bass and vocal by Elie De Prijcker
Words and music written by Elie De Prijcker
Artwork by Junior Sacks aka Junior Van de Poel


Ook op Blues Magazine ...