The Damned and Dirty hebben het afgelopen half jaar niet stilgezeten!

Een optreden op het Internationale Bali Blues Festival in Indonesië, daarna uitnodigingen voor festivals in Maleisië en Australië, net terug van een tourtje in Engeland en ondertussen…..is er in België al die maanden hard gewerkt aan de komende EP ‘Revelation’ van Kevin de Harde en Micha Sprenger.

Samen met Mario Goossens van Triggerfinger als producent zijn er zes nieuwe tracks geschreven, opgenomen in twee studio’s en ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan de mix. Mario speelt ook drums op de nieuwe plaat van de band. En dat…kunnen er niet veel zeggen.

Foto Eerste single aanstaande EP van The Damned And Dirty exclusief te beluisteren tijdens Culemborg Blues

Op zaterdag 26 augustus tijdens Culemborg Blues 2017 gaan we iets heel bijzonders doen met de aanstaande eerste single. Op de stand van Dutch Roots and Blues Tour op het marktplein kunnen belangstellenden alvast voor het eerst de single horen. Een pre-release luistersessie. En dat doen we heel persoonlijk. Met een koptelefoon voor belangstellenden en we zijn heeeeeel benieuwd wat iedereen ervan gaat vinden.

Dus wil jij als allereerste de nieuwe single vast horen? Kom dan naar de Dutch Roots en Blues Tour stand vanaf 14.00 uur.

Onder alle luisteraars verloten we twee gratis kaartjes voor het eerste optreden van de Dutch Roots en Blues Tour op 15 oktober in De Vorstin in Hilversum, waar The Damned and Dirty ook zullen optreden.

Website The Damned And Dirty


Ook op Blues Magazine ...