Duvel Blues 2020
zaterdag 30 mei 2020
Ruisbroek, Puurs (België)

De eerste namen voor Duvelblues 2020!

hans theessink duvelblues 2020

Hans Theessink
Geen mooiere artiest om als eerste naam prijs te geven dan deze. Theessink is een legende uit de Lage Landen die de Nederlandse deltablues al jaren geleden buiten de oevers liet treden. Intussen behoort hij met name in Duitsland en Oostenrijk tot de absolute top, met een grote schare fans. Met de regelmaat van de klok brengt hij nieuw werk uit (afgelopen jaar alleen al twéé albums) en met ruim 8000 concerten (!) op de teller weet hij als geen ander hoe hij een publiek moet bespelen.

james harman duvelblues 2020

James Harman & Shakedown Tim Band
Een muziekgenre dat geen grenzen kent, dat is de blues. Ook dit jaar sloopt Duvelblues weer wat muurtjes, bijvoorbeeld door een oude Amerikaanse blueskraker met fris Belgisch talent in de ring te zetten. In de ene hoek: James Harman, een kranige zeventig die al platen maakt vanaf 1962 en een graag geziene gast is op platen van ZZ Top. In de andere hoek Shakedown Tim, bluestalent van eigen bodem – zijn wieg stond op een steenworp van hier, in Boom. De twee maakten twee jaar terug een met superlatieven overladen plaat, maar het is pas op het podium dat ze hun duivels echt ontbinden.

Jontavious Willis duvelblues 2020

Jontavious Willis
Jonge honden een podium en een publiek geven, Duvelblues doet niet liever. Jontavious Willis viel als baby in een bluesbad, zo lijkt het wel. Fingerpickin’ of slide gitaar, mondharmonica of banjo: de 23-jarige man uit Georgia heeft het al van kindsbeen af onder de knie. Levende blueslegende Taj Mahal doopte hem al snel ‘mijn wonderkind’ en dat ander bluesicoon, Keb’Mo, trad maar wat graag op als producer van Willis’ meest recente plaat.

Early Birds vliegen snel!
Trouwe Duvelbluezers en vroege vogels kunnen dus koopjes doen!
Voor maar 28 euro (incl. reservatiekosten) heb je een early bird ticket voor Duvelblues 2020 te pakken. Maar wacht niet lang want er zijn er maar 100 beschikbaar en ze vliegen de deur uit.
> Koop nu je Duvelblues Early Bird Ticket(s)


Ook op Blues Magazine ...