Dutch Blues FoundationDe eerste week van februari 2011 zullen King Mo en Ralph de Jongh, op uitnodiging van de Dutch Blues Foundation, meedoen aan de International Blues Challenge (IBC) in Memphis, USA. Tevens zal King Mo op 18 maart Nederland vertegenwoordigen tijdens de European Blues Challenge (EBC) in Berlijn.

Op zaterdagavond 9 april 2011 worden in Hotel de Rustende Jager te Nieuw-Vennep voor de eerste keer de Dutch Blues Awards uitgereikt. Ook zal op deze avond Harry Muskee (Cuby + Blizzards) als eerste worden toegelaten tot de Dutch Blues Hall of Fame en zal er worden opgetreden door de drie genomineerde bands: MOCT, King Mo en de Twelve Bar Blues Band. Bovendien wordt een Keeping the Blues Alive Award (KBA) uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich buitengewoon heeft ingezet voor de blues.

De eerste Dutch Blues Challenge wordt gehouden op zondag 2 oktober 2011.

Er zijn twee categorieën: één voor bands en één voor solo/duo’s. De prijzen voor de winnaars zijn: deelname aan de IBC in Memphis en de EBC in Berlijn en optredens op verschillende festivals in Nederland.

Vanaf 15 februari 2011 kunnen bands, solisten en duo’s zich via de website aanmelden.

Voor dit alles hebben we jouw steun nodig. Word vandaag nog donateur, lid, sponsor of partner en krijg voorrang op de toegangskaarten van deze evenementen.

Ken jij een persoon of een organisatie die in aanmerking komt voor de KBA Award, ga naar www.dutchbluesfoundation.com/kba-formulier.

Wil je bij de uitreiking van de Awards zijn, ga dan naar www.dutchbluesfoundation.com/dba-formulier.


Ook op Blues Magazine ...