logo dbf

Dutch Blues Awards 2013
Op zondag 9 februari 2014 worden in Hotel De Rustende Jager, Venneperweg 471 in Nieuw-Vennep, de Dutch Blues Awards 2013 uitgereikt. De Dutch Blues Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Dutch Blues Foundation.

Optredens
Tijdens het evenement treden de meeste genomineerden op, onder wie King Of The World, Sugarboy & The Sinners, Sander Kooiman, Eric-Jan ‘Mr. Boogie Woogie’ Overbeek, Joost Tazelaar, Bart Kamp, Willem van de Schoof, Donald van der Goes, Ernst van Ee en Harbert Grezel.

Stemmen
Via www.dutchbluesfoundation.com  kan tot 31 december 2013 op de genomineerden worden gestemd.

Tickets
Info en voorverkoop: www.dutchbluesfoundation.com  Tickets: € 10,-

Dutch Blues Foundation
De Dutch Blues Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mensen die het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Blues in Nederland. De Dutch Blues Awards worden uitgereikt in de volgende categorieën; Dutch Blues Band, Dutch Blues Artist, Dutch Blues CD, Dutch Blues Hall of Fame en Keeping the Blues Alive Awards.

De Dutch Blues Foundation (Stichting Blues Nederland) is opgericht in oktober 2009 ter promotie van de bluesmuziek en bluesmusici. De stichting wil talentvolle muzikanten een podium bieden, zorgdragen voor erkenning van bluesmuzikanten en wil een bijdrage leveren aan de bekendheid van de Blues in Nederland.


Ook op Blues Magazine ...