Op 23 december programmeert Gigant in haar popzaal een double bill avond met Tommy Ebben & The Small Town Villains en Ralph de Jongh & Crazy Hearts. De deuren openen om 20.30 en het eerste concert start om 21.00 uur. Het publiek betaalt voor deze complete avond het bedrag van €11,00 (€10,00 voor leden).

Tommy_Ebben_press_2011_copyrightphoto_by_Tom_Roelofs1

Tommy Ebben heeft met zijn Small Town Villains een nieuw album opgenomen met de titel A Whisper to Arms. Dit album belooft meer een ‘band-album’ te zijn dan het debuut. Tommy Ebben & the Small Town Villains stond het afgelopen jaar onder andere op Eurosonic, Zwarte Cross en Naked Song en vestigde zichzelf als een stomende folk-‘n’-roll-machine onder de bezielende leiding van singer-songwriter Tommy Ebben. Ze wisselen opzwepende rootsrock af met sfeervolle ballades. In maart 2011 was Tommy Ebben voor het eerst in Gigant te zien en maakte veel indruk tijdens Plato’s Muziekcafé.

Highlands Festival 2011

Ralph de Jongh startte zijn carrière als soloartiest als vertolker van de Nederblues. Hij speelde in het voorprogramma van o.a. Cuby + Blizzards, Bennie Jolink en Waylon. Al deze grote artiesten zagen hetzelfde: ‘Ralph de Jongh op het podium is een sensatie.’ Het afgelopen jaar heeft de van oorsprong Brabantse Ralph de Jongh zich samen met zijn band Crazy Hearts verder ontwikkeld. In mei 2012 wordt het officiële debuutalbum More Than Words, uitgebracht door platenmaatschappij
(PIAS). Live op het podium brengt Ralph met zijn band inmiddels een geheel eigen geluid gebaseerd op roots, soul, blues, southern rock en ouderwetse rock ’n roll. Onlangs werd Ralph de Jongh genomineerd voor een Dutch Blues Award.

Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via www.gigant.nl, in het Gigant café en via Plato Apeldoorn.

TICKETACTIE : Win tickets voor deze tour

Zoals eerder vermeld mag BluesMagazine.nl voor deze tour 2×2 tickets verloten! Interesse? Klik hier en vul het deelname formulier in