Down The Rabbit Hole 2018 | eerste bevestigingen en start kaartverkoop

VIJFDE EDITIE DOWN THE RABBIT HOLE

QUEENS OF THE STONE AGE
NICK CAVE & THE BAD SEEDS
DAVID BYRNE, FINK, FRANZ FERDINAND, NILS FRAHM, ODESZA, SAMPHA EN MEER

TICKETS VANAF VRIJDAG 1 DECEMBER 10:00U VERKRIJGBAAR

down the rabbit hole 2018

Ready to tumble? Van 29 juni t/m 1 juli 2018 beleeft Down The Rabbit Hole zijn vijfde editie in De Groene Heuvels bij Beuningen. Hoog tijd voor een minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein met niet alleen drie muziekpodia, maar ook talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Met meer verrassingen en relaxte ruimte dan ooit, want dit jaar wordt de konijnenoase rond het strand, bos en zwemmeer extra ruim opgezet. Hop!

De kaartverkoop gaat vrijdag 1 december om 10:00u via Ticketmaster van start en vandaag maken we de eerste namen bekend!

Meer info: downtherabbithole.nl

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de
Groene Heuvels bij Beuningen. Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Ook het strand, meer en bos spelen weer een prominente rol binnen het festival, dat vorig jaar door ongeveer 26.000 mensen werd bezocht. Voor de komende editie wordt het terrein verruimd voor 30.000 bezoekers, zodat de relaxte en ruime opzet behouden blijft. Vandaag wordt het eerste deel van het programma bekendgemaakt: 

QUEENS OF THE STONE AGE: Josh Homme en zijn rebellenclub komen een dik pak badass boogie en all-killer rock ‘n’ roll naar De Groene Heuvels brengen. Rock hard, play loud!

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS: Nick Cave and the Bad Seeds’ bezielende alternative rock is in vele opzichten overdonderend – check de jubelreviews van zijn sensationele concert in de Ziggo Dome maar.

DAVID BYRNE: Zonder David Byrne had de moderne pop en rock er compleet anders uitgezien. Op Down The Rabbit Hole zie je de voormalige frontman van Talking Heads met een unieke liveband met alleen portable instrumenten.

FINK: Na een kort maar krachtig uitstapje naar de zondagse blues is Fink weer terug op de vertrouwde toer: hemeltergend mooie indieliedjes maken.

FRANZ FERDINAND: De hoekstenen van de onberispelijke dancerock keren terug met een nieuwe plaat, een nieuwe sound én een show op Down The Rabbit Hole.

NILS FRAHM: Deze componist/pianist verweeft minimal, experimental en neoklassieke muziek. En improviseert met alles wat hij in zijn vingers kan krijgen; van toiletborstels tot ‘s werelds grootste piano.

ODESZA: Amerikaanse duo met intense, intelligente electropop, chillwave en indietronica voor stadions en festivaltenten.

SAMPHA: Na het winnen van de prestigieuze Mercury Prize komt de Britse zanger/producer ook naar Down The Rabbit Hole met zijn improvisatie-happy liveband. Electrosoul uit het boekje.

THE BLACK MADONNA: Deze Amerikaanse dj/producer is de meesteres van house, techno en disco. Terecht een vaste headliner in alle toonaagevende clubs en festivalline-ups ter wereld.

CALEXICO: Deze Amerikanen koken al twee decennia de sterren van de hemel met een mix van indie, folk, postrock, surf en jazz, royaal gepeperd met pan-Amerikaanse rootsgenres.

GOLDLINK: Rapkoning van zijn eigen subgenre future bounce, een combo van abstracte beats, Afro-Caribische elementen en go-go, een discodansbare mix van funk, R&B en classic hiphop.

JAMES HOLDEN & THE ANIMAL SPIRITS: Het genie van James Holden laat zich moeilijk beteugelen. Op zijn nieuwe, spirituele folk-/tranceplaat The Animal Spirits spreidt de producer zijn vleugels wijder dan ooit.

JON HOPKINS LIVE: Goed nieuws: de Britse dj/producer en filmcomponist Jon Hopkins doet op Down The Rabbit Hole een retespannende, nieuwe liveset.

OH SEES: Trek je veters goed strak aan, want de vloerbrede moshpit bij deze garagepunkers uit San Francisco staat van begin tot eind op standje adrenalinefontein.

PORTUGAL. THE MAN: De Amerikaanse indieband keert als herboren terug met de hit Feel It Still en een nieuw album, geproduceerd door Beastie Boy Mike D. en Danger Mouse.

Daarnaast komen de volgende acts ook naar Down The Rabbit Hole 2018: BökkersJ. BernardtIDLESLa FemmeParcelsTaminoTank and the Bangas en Yungblud.

Op www.downtherabbithole.nl is een uitgebreide omschrijving van de aangekondigde acts te lezen en binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

KAARTVERKOOP START AANSTAANDE VRIJDAG

De kaartverkoop gaat vrijdag 1 december om 10:00u via Ticketmaster van start.
Tickets kosten €149,- (excl. €10,- servicekosten). Daarnaast zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar met €30,- korting per ticket: 10 tickets kosten €1.190,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Tickets geven toegang tot het volledige festival, een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Wijchen. Het is mogelijk reguliere tickets in drie termijnen te betalen.

Parkeertickets (€15,- incl. servicekosten) en Camper Camping tickets (€79,- incl. servicekosten) zijn ook via Ticketmaster verkrijgbaar. Dit jaar zijn ook Camper Camping plekken beschikbaar met elektriciteitsaansluiting; tickets hiervoor kosten €149,- (incl. servicekosten).

Kijk voor gedetailleerde ticketinformatie op www.downtherabbithole.nl

 

RABBIT RESORT

De accommodaties op de Rabbit Resort zijn ook vanaf 1 december te boeken. Hier huur je verschillende, luxe accommodaties zoals tipi’s, hutten en caravans, maar ook simpelere, vooropgezette koepeltentjes en legertenten. De Rabbit Resort bestaat uit de Rabbit Resort Basic waar de eenvoudige doch comfortabele accommodaties staan en de Rabbit Resort Luxe waar luxe accommodaties met aanvullende voorzieningen als boxspringbedden, koelkasten en meerdere faciliteiten te huur zijn. Kijk voor een gedetailleerde omschrijving van het volledige aanbod op www.rabbitresort.nl. De eerste 50 mensen die een twee-persoons Sahara Comfort boeken, ontvangen hierbij gratis slaapzakken en kussens.

——

DOWN THE RABBIT HOLE 2018

Vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018
De Groene Heuvels, Beuningen
www.downtherabbithole.nl

FESTIVALTICKETS:
Regulier festivalticket:
 €149,- (excl. €10,- servicekosten)
Groepsticket: 10 festivaltickets voor €1.190 (excl. 10x €10,- servicekosten): €30,- korting per ticket.

Parkeerticket: €15,- (incl. servicekosten) in de vvk. Ter plekke: €25,-
Camper Camping-ticket met elektriciteit: €149,- (incl. servicekosten)
Camper Camping-ticket:
 €69,- (incl. servicekosten)
Rabbit Resort: een overzicht van de aanvullende overnachtingsmogelijkheden: www.rabbitresort.nl 

Kaartverkoop Down The Rabbit Hole via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60cpm)

 

DOWN THE RABBIT HOLE 2018 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:
HEINEKEN | COCA-COLA | NPO 3FM | VPRO | 3VOOR12 | SUBBACULTCHA | HUMO | VICELAND

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Sort by

We horen graag je mening! Voeg reactie toe