DeWolff kondigt WOLFFPACK aan

DeWolff kondigt WOLFFPACK aan

Wederom komt de band met een origineel en humorvol idee op de proppen door hun fans te laten bepalen welke nummers op het nieuwe album terecht komen.

Sinds DeWolff halverwege maart verplicht thuiskwam van die ‘one-show tour’ (de band was net begonnen aan hun Europese tour, toen deze gecanceld werd vanwege corona), zijn ze als een malle nieuwe muziek gaan schrijven en opnemen: eerst voornamelijk vanuit huis maar in de de afgelopen maand zijn ze ook weer begonnen met opnemen in hun studio, rechtstreeks op analoge tape. DeWolff zegt er zelf dit over: “De nummers die we tot nu toe hebben zijn echt 🔥ON FIRE🔥 Ze behoren tot de beste die we ooit hebben gemaakt!”. Maar in plaats van iedereen tot 2021 te laten wachten op dit nieuwe materiaal, wil de band de komende maanden hun fans graag actief betrekken bij het samenstellen van dit nieuwe album. Dit doe je door lid te worden van WOLFFPACK!

Hoe het werkt?
Voor een eenmalige vergoeding van €50 krijg je van 1 juli tot half september elke twee weken 3 nieuwe nummers en muziekvideo’s opgestuurd. In september heb je dan ongeveer 15 nummers (+ heel veel ander niet eerder uitgebracht materiaal uit de DeWolff-kluizen) en samen met de andere Wolffpack-leden bepaal je vervolgens welke 10 nummers je het leukst vindt. Deze nummers worden gedrukt op gekleurd, met de hand genummerd en gesigneerd 180g vinyl in een eenmalige beperkte oplage. In november wordt dit exclusieve Wolffpack-album dan naar je opgestuurd.

Bekijk, als voorproefje, deze hilarische Wolffpack-video met een deel van het nieuwe nummer “Yes You Do” dat de heren een week geleden samen met Ian Peres (ex-Wolfmother) hebben opgenomen. Het album zal andere gastoptredens bevatten van Luther Dickinson (Black Crowes), Theo Lawrence, Dawn Brothers en vele meer.

 

Ga naar www.wolffpack.nl om je in te schrijven en deel uit te maken van het WOLFFPACK! (je kunt op elk moment tot 15 september lid worden van Wolffpack en nog steeds alles ontvangen)”

Wolffpack flyer

www.wolffpack.nl
https://dewolff.nu


Ook op Blues Magazine ...