DeWolff presenteert nieuw album ROUX-GA-ROUX op 4 februari in Grote Zaal Paradiso

DeWolff Roux-ga-Roux

‘s lands ruwste psychedelische southern rock band DeWolff presenteert op 4 februari hun nieuwste album ROUX-GA-ROUX in de grote zaal van poptempel Paradiso. Het album verschijnt vervolgens op het eigen Electrosaurus Records,in samenwerking met Suburban Records.

Tijdens de release show van Roux-Ga-Roux wordt DeWolff bijgestaan door vele muzikale vrienden. Gitarist Pablo van der Poel: “We zijn mega-siked dat we eindelijk weer met een nieuw album kunnen komen. En al helemaal op het een release te geven die het verdient. In de Paradiso met al onze vrienden. Wie? Dat gaan jullie nog wel horen.”

ROUX-GA-ROUX verschijnt op het eigen label Electrosaurus Records. In Samenwerking met Suburban Records. In deze combinatie werd afgelopen zomer al succesvol het live album Live & Outta Sight uitgebracht.

In de acht jaar sinds DeWolff het daglicht zag is de band uitgegroeid tot één van de grootste live bands van Nederland. De band bracht in de tussentijd vijf studio albums uit. Ook live wist DeWolff zichzelf op een unieke wijze te vertonen: onuitputtelijke energie, grenzeloos enthousiasme en één groot avontuur op het podium; Met een play-like-it’s-the-last-show-you’ll-ever-play-mentaliteit die anno 2015 haast niet meer voorkomt.

DeWolff
ROUX-GA-ROUX

Label: Electrosaurus Records
Release date: 5 February 2016

Bestel CD | Bestel 2-LP

Tracks

1. ROUX-GA-ROUX
2. BLACK CAT WOMAN
3. SUGAR MOON
4. BABY’S GOT A TEMPER
5. WHAT’S THE MEASURE OF A MAN
6. EASY MONEY
7. LUCID
8. STICK IT TO THE MAN
9. TIRED OF LOVING YOU
10. LOVE DIMENSION
11. TOUX-DA-LOUX

Website DeWolff : http://www.dewolff.nu/


Ook op Blues Magazine ...