Foto Dé Blueskrant Editie 19 is van de pers gerold!

Dé Blueskrant Editie 19 is van de pers gerold, de een-na-laatste editie van ons eerste lustrum. We hebben weer geprobeerd een zo divers mogelijke samenstelling van de inhoud te maken en onze gasten uitgebreid aan het woord gelaten in de zogenaamde long reads want, zoals Harry de Winter vertelt in deze krant, voor kwaliteit neem je de tijd en daar sluiten we ons volledig bij aan.

En nu het blad van de boom valt, de dagen korter worden en het weer ons naar binnen drijft is het een prima tijd om je mee op reis te laten nemen in de wereld en de verhalen van diegene die in deze krant aan het woord zijn zoals Dweezil Zappa, Robert Randolph, Leif de Leeuw, Michael Monroe, Hannah Williams, Khalif Wailin’ Walter, T-99, Dede Priest & Johnny Clarks Outlaws en Erik Neimeijer. Wij voelen ons gezegend dat zij hun oprechte, altijd gepassioneerde, soms ontroerende verhalen met ons en met jullie willen delen en vinden dat we alleen om die reden al verplicht zijn om ze de tijd en de ruimte te geven die hen toekomt.

De komende maanden staan ook wel bekend als de feestmaanden en om het jullie gemakkelijk te maken vind je in deze krant allerlei tips om er even heerlijk tussenuit te gaan. De podia hebben weer een fantastisch aanbod aan concerten evenals de laatste festivals van het jaar, zoals Flirting with the Blues en het GitGo Blues Festival. Ook hebben we diverse cadeautips voor de decembermaand, zoals een overzicht van de mooiste vinylzaken in Nederland, boeken en de cd-tips en we geven weer veel moois weg via diverse winacties.

Met andere woorden je komt de komende wintermaanden wel door met deze editie van Dé Blueskrant.

Heel veel leesplezier namens Team Dé Blueskrant

http://www.deblueskrant.nl/


Ook op Blues Magazine ...