eva almagor

De muzikale carrière van de half Israëlische/Nederlandse Eva Almagor ging van start met het in eigen beheer uitbrengen van een EP. Dit bleek het startschot voor veel shows in verschillende bezettingen door het hele land, van radiostation tot theater.

Shows bij o.a. 3FM, Radio1, 6 en 5, het Paard van Troje cafe, Oerol 2013, Club Dauphine en voorprogramma’s voor De Dijk, Krystl & Romanza Brava passeerde al de revue. Ook werd ze geboekt als support act van Nina Hagen’s Wild Romance en vond er een eigen single promo tour plaats. Haar singles “Silverlining” & “Burning” zijn nu verkrijgbaar, Een voorproefje op haar debuutalbum die dit jaar word verwacht.

Maak je klaar voor Eva Almagor, die je met haar blues en soul, met de herkenbaarheid van pop en een vleugje gospel, je het gevoel hoopt te geven mee te gaan onder een warme wollen deken, die je ergens bekend voorkomt ,maar verrassend nieuw en fris aanvoelt. Een band gevoel neerzetten met frisse vintage vibes, met invloeden van haar eigen muzikale helden, dat is haar doel!

“de Norah Jones van de lage landen, maar met veel meer blues & balls.”

Website Eva Almagor


Ook op Blues Magazine ...