Movin’ On

 
Dan Patlansky brengt het titelnummer Movin’On van zijn aankomende gelijknamige nieuwe album dat op 1 maart zal verschijnen

Met een carrière van meer dan tien jaar wordt Dan Patlansky niet alleen geprezen als een mondiaal bluesicoon, maar heeft hij ook zijn reputatie als een van de toonaangevende verhalenvertellers van zijn generatie in het bluesgenre verstevigd, waarmee hij wereldwijd erkenning verwierf. MOVIN’ ON – het album – komt na de release van zijn vorige album, Shelter of Bones uit 2022.

MOVIN’ ON – de single, is een van de eerste nummers die voor het nieuwe album werden geschreven en geeft een goed beeld van wat te verwachten. MOVIN’ ON als lied werd geïnspireerd door een zin die Dan’s vader hem altijd vertelde als de tijden moeilijk waren: “Blijf doorgaan, zoon.” Het resultaat is dat het een zin is waar hij sinds zijn kindertijd bijna dagelijks aan heeft gedacht. Voor het nummer wilde Dan de zaken zo natuurlijk mogelijk houden, met heel weinig montage en postproductie; hij wilde dat het zo dicht mogelijk bij een live optreden zou klinken.

“Ik heb MOVIN’ ON als single gekozen, omdat dit het titelnummer is van mijn nieuwe album en het altijd de positieve reacties van het publiek heeft gekregen sinds ik het ben gaan uitvoeren.” zegt Dan.

Dan Patlansky & Band

Socials:
Website: https://danpatlansky.com/
Facebook: https://www.facebook.com/danpatlanskymusic/
Instagram: https://www.instagram.com/danpatlansky/
Youtube: https://www.youtube.com/@DANPATLANSKYfull/featured


Ook op Blues Magazine ...