Zondagmiddag 20 oktober bereikte het C+B Museum een hoogtepunt in haar korte bestaan. Rond 14.00 uur werd de 10.000ste betalende bezoeker aan de Voorstreek verwelkomd. Het Museum opende op 11 juni 2011 officieel haar deuren. Al 2½ jaar later kan deze mijlpaal in de Museum-historie worden bijgeschreven. 


c-b-museum-10000-bezoeker
Op de foto: Marjo en Paul Tienkamp

Niets vermoedend stapten Paul en Marjo Tienkamp, eigenaars van camping Thyencamp in Hooghalen, zondagmiddag het C+B Museum binnen, om er de huidige tentoonstelling The Land Where The Blues Began te bekijken. In het museum werden zij opgewacht door een delegatie van de Stichting Erfgoed Harry Muskee. 
“U valt met uw neus in de boter,” meldde voorzitter Henk Weggemans. “Want u bent bezoeker 10.000 en 10.001. Dat dit aantal nu al is bereikt, overtreft onze stoutste verwachtingen. We zijn er trots op dat het C+B Museum voor zoveel mensen een herinnering is aan de blues die Harry Muskee & the Blizzards maakten. En wij houden zijn nagedachtenis graag in ere.”

Paul en Marjo kregen vervolgens enkele cadeautjes overhandigd. Naast de bos bloemen was er een exemplaar van het songtekstenboek Back Home en een speciaal ingelijst certificaat met de hoes van de elpee Groeten uit Grollo als achtergrond.

Website C+B Museum: www.cubymuseumgrolloo.nl