Somebody Will Know Someday - Herinneringen aan Cuby and the Blizzards

Somebody Will Know Someday

Herinneringen aan Cuby & the Blizzards

Door Koert Broersma

In december 2016 verschijnt het boek Somebody Will Know Someday – Herinneringen aan Cuby & the Blizzards. Koert Broersma interviewde de afgelopen jaren enkele tientallen ex-bandleden, collega’s en fans over hun herinneringen aan deze legendarische bluesgroep. De bundel Somebody Will Know Someday bevat onder andere gesprekken met Boudewijn de Groot, Erwin Java, Jan Venhuizen, Eelco Gelling, Jan Akkerman en Douwina Oosterhof, de weduwe van Harry Muskee. Veel van het unieke fotomateriaal uit het boek komt uit de privéarchieven van fotograaf Rudy Leukfeldt en van de sologitarist van de band: Eelco Gelling.

De auteur, Koert Broersma, is bestuurslid van de Stichting Blues in Grolloo en webredacteur van het Cuby & The Blizzards Museum in Grolloo. Somebody Will Know Someday verschijnt in december in het kader van Bluesjaar Drenthe 2016 en verder…

Dit weekend start een speciale intekenactie voor het boek. Tot 1 oktober 2016 is het boek te koop voor de speciale prijs van € 17,50 (normaal 19,95). Bovendien is er voor de eerste 250 liefhebbers de mogelijkheid om een naamsvermelding te krijgen in het boek.
Inschrijven kan via verkoop@vangorcum.nl en op de volgende locaties:

– Cuby & the Blizzards Museum, Grolloo
– Café-restaurant Hofsteenge, Grolloo
– Drents Museum, Assen
– Muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen, Assen
– Cultureel café de Amer, Amen

Klik hier voor direct bestellen via de website van Koninklijke Van Gorcum.

Koert Broersma
Koert Broersma

Somebody Will Know Someday
Herinneringen aan Cuby & the Blizzards

Leverbaar: 8 december 2016


Ook op Blues Magazine ...