Hierbij het laatste nieuws van record label Cool Buzz:

DEDE PRIEST OP TV

A.s. zondag 8 maart 2009 zal Dede Priest een aantal nummers vertolken in het VPRO programma “Vrije Geluiden”. Begeleiding op gitaar door Raymond “Guitar Ray” Nijenhuis. Aanvang van het programma is om 10.30 uur (Ned 1).

COOL BUZZ TRIO IN W2, DEN BOSCH

Als je dan toch op tijd wakker bent n.a.v. Dede’s TV optreden, rij dan a.s. zondagmiddag 8 maart 2009 door naar Den Bosch, waar een heus Cool Buzz trio zal optreden. The Rhythm Chiefs, Big Blind en The Death Letters zullen gezamenlijk W2 aandoen. Aanvang 15.00 uur.

HOKIE JOINT NAAR NEDERLAND

Na alle positieve reacties op hun debuutalbum “The Way It Goes…Sometimes” en de daaruit voortvloeiende besprekingen en interviews, kon het niet uitblijven dat het uit Colchester afkomstige Hokie Joint de plas zou oversteken. Optredens op Moulin Blues en Ribs & Blues zijn inmiddels bevestigd…..meer info volgt snel!

T-99 TOURT DOOR DUITSLAND

Ter ondersteuning van hun meest recente album “Vagabonds” doet T-99 momenteel een tourtje door Duitsland. Meer nieuws rond de band en het multi media spektakel “Celluloid Fever: The Freak” volgt binnenkort.

THE DEATH LETTERS RAZEN DOOR

Het explosieve duo The Death Letters stapelt de een na de andere positieve recensie op elkaar, speelden al een paar keer live op Radio 3 en de interviews zijn niet aan te slepen. Artikelen verschenen al in muziekbladen als Revolver en OOR maar ook dagbladen als NRC en Parool, omroepbladen als de Veronica Gids delen mee in de feestvreugde. To be continued…..

BIG BLIND IN DE STUDIO

Deze maand wordt de laatste hand gelegd aan “Circus Left Town”, het tweede album van Big Blind. We verklappen alvast dat de band, onder productionele leiding van Mischa den Haring, een fraai, gevarieerd album gaat afleveren, dat weer een stap voorwaarts is in vergelijking tot hun al zo goed ontvangen debuut. Geplande release, tweede helft mei.